Tarieven


Kennismakingsgesprek


Gratis

Coachinggesprek individueel


€ 60,--  per uur

Coachinggesprek ouders


€ 75,-- per uur

Bovengenoemde bedragen zijn inclusief voorbereiding, verslaglegging en eventuele materialen en bedoelt voor particulieren. Voor de zakelijke dienstverlening maak ik graag een offerte.


Coaching wordt in de meeste gevallen helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar.


Indien je een PGB hebt, kan hieruit de coaching betaald worden. Bespreek dit altijd vooraf met jouw contactpersoon van de gemeente. 


Je werkgever kan er eventueel voor kiezen om (deels) de kosten van coaching voor zijn rekening te nemen. Dit wordt regelmatig gedaan in het kader van een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP). Bespreek voorafgaand de mogelijkheden met je werkgever.


Indien je als ZZP'er werkt, kun je het coachingtraject onder scholingskosten of persoonlijke ontwikkellingskosten aftrekken. De BTW kun je via de omzetbelasting terug krijgen. Informeer hierover bij je boekhouder. 

Voorwaarden

Het coachinggesprek vindt plaats op locatie de Langereis, via Google Meet of bij jou thuis.


De afspraak is tot 24 uur voor aanvang kosteloos te annuleren. In andere gevallen wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.


Wil je een afspraak verzetten? Als je dit tijdig doet is het altijd mogelijk.


De betalingstermijn bedraagt 2 weken.


Indien het coachinggesprek bij jou thuis plaatsvindt, wordt er € 0,19 per gereden kilometer in rekening gebracht. 

Kennismakingsgesprek

Hierin bespreken we jouw hudige situatie, doelen en hulpvraag. Evenals jouw wensen en behoeften. Om het beste resultaat te behalen is het belangrijk dat er een klik is en jij je op je gemak voelt. Na deze eerste kennismaking bepaal jij of we samen een coachingtraject starten, of niet. 

Coachinggesprek individueel

De invulling van een caochingtraject verschilt per persoon. In ieder gesprek bepaal jij welk deel je van de hulpvraag wilt aanpakken. Een gesprek duurt tussen de 1 en 1.5 uur. Al na een aantal gesprekken merk je het verschil in denken en gedrag.

Coachinggesprek ouders

We pakken stapsgewijs jullie hulpvraag aan. Met de nodige tips en oefeningen leer je op welke manier jullie de situatie een positieve draai kunnen geven. Een gesprek duurt tussen de 1 en 1.5 uur. Al na een aantal gesprekken merk je het verschil in denken en gedrag.