HSP Café Hoogwoud

HSP Café Hoogwoud is een ontmoetingsplek voor hooggevoelige mensen. Een plek waar je herkenning en erkenning vindt, waar ruimte is voor gesprekken, openheid, een plek om te zijn en te ontmoeten.


In de huiselijke sfeer van de Kapberg bij Museumboerderij West Frisia aan de Koningspade in Hoogwoud, wordt maandelijks het HSP Café gehouden. Als specialist Hooggevoeligheid (i.c.m. een sterke wil) geef ik informatie over het thema van die avond. De ene keer wordt dit aangevuld met een ontspanningsoefening en de volgende keer met bijvoorbeeld een visualisatie opdracht. 


HSP Café Hoogwoud is laagdrempelig en is er voor iedereen die behoefte heeft om gelijkgestemden te ontmoeten. Het is ontzettend fijn en leerzaam om met elkaar in gesprek te gaan. Aan de hand van een thema wordt de avond geopend, onderwerpen die langs kunnen komen zijn bijvoorbeeld kwaliteiten & valkuilen, grenzen aangeven, onder- en overprikkeling, zelfzorg, en meer- en hoogbegaafdheid. 


De kosten voor deze bijeenkomst bedraagt 10 euro en dit is inclusief koffie, thee en wat lekkers. Gezien de beperkte ruimte is aanmelden een must, dit kan via hspcafe@praktijklangereis.nl 

Agenda

Agenda onder voorbehoud

Datum

Tijd

Onderwerp

HSP Café

Maandag 11 september 2023

19.30 - 21.30 uur

HSP & Ontspanning

HSP Café

Maandag 9 oktober 2023

19.30 - 21.30 uur

HSP & de Samenleving

HSP Café

Maandag 13 november 2023

19.30 - 21.30 uur

HSP & Zelf liefde

HSP Café

Maandag 11 december 2023

19.30 - 21.30 uur

HSP &  Geluk

Het HSP Café Hoogwoud is een plek waar men kan erkennen, herkennen en in verbinding kan staan met elkaar.  Het is niet bedoelt als vervanging van hulpverlening.