HSP Café Hoogwoud

HSP Café Hoogwoud is een ontmoetingsplek voor hooggevoelige mensen. Een plek waar je herkenning en erkenning vindt, waar ruimte is voor gesprekken, openheid, een plek om te zijn en te ontmoeten.


In de huiselijke sfeer van de Kapberg bij Museumboerderij West Frisia aan de Koningspade in Hoogwoud, wordt maandelijks het HSP Café gehouden. Als specialist Hooggevoeligheid (i.c.m. een sterke wil) geef ik informatie over het thema van die avond. De ene keer wordt dit aangevuld met een ontspanningsoefening en de volgende keer met bijvoorbeeld een visualisatie opdracht. 


HSP Café Hoogwoud is laagdrempelig en is er voor iedereen die behoefte heeft om gelijkgestemden te ontmoeten. Het is ontzettend fijn en leerzaam om met elkaar in gesprek te gaan. De ene maand gaan we creatief aan de slag, de andere maand juist informatief. Op deze manier proberen we nog meer aan de behoefte te voldoen van de deelnemers. Dit houdt in dat we tijdens de creatieve avonden a.d.h.v. creatieve activiteiten aan de gang met hooggevoeligheid. Gedurende de activiteit is er voldoende tijd en ruimte om onderling ervaringen uit te wisselen en tips te geven. Tijdnes de theoretische avonden wordt er door mij, of een gast spreken ingegaanop een bepaald onderwerp, uiteraard gerelateerd aan hooggevoeligheid. Ook op deze avond is er voldoende ruimte om onderling in kleinere groepjes verder te praten over het onderwerp. 


De kosten voor deze bijeenkomst bedraagt 10 euro en dit is inclusief koffie, thee en wat lekkers. Gezien de beperkte ruimte is aanmelden een must, dit kan via hspcafe@praktijklangereis.nl 

Agenda

Datum

Tijd

Onderwerp

HSP Café

Dinsdag 9 april 2024 

19.30 - 21.30 uur

Hoe ervaar jij HSP?

HSP Café

Dinsdag 14 mei 2024

19.30 - 21.30 uur

HSP & Prikkelverwerking

HSP Café

Dinsdag 11 juni 2024

19.30 - 21.30 uur

HSP & Allergieën

HSP Café

Dinsdag 9 juli 2024

19.30 - 21.30 uur

HSP & Ontspanning

Meer informatie over het onderwerp van de bijeenkomst is te vinden op de facebookpagina van HSP Café Hoogwoud. Heb je geen facebook, stuur dan gerust een mailtje voor meer informatie. 

Agenda onder voorbehoud

Het HSP Café Hoogwoud is een plek waar men kan erkennen, herkennen en in verbinding kan staan met elkaar.  Het is niet bedoelt als vervanging van hulpverlening.